Si Ta Mbroni Dashurinë

22/09/2009 06:18

Katër këshilla si ta mbroni lidhjen
  


Ja katër këshilla se si ta mbroni lidhjen tuaj

1. Gjejni kohë për partnerin
Patjetër duhet të gjejni kohë të lirë për partnerin tuaj dhe atë ta vendoni si parësi. Ato momente duhet të jenë më të rëndësishme se puna, paret, a ndonjëher dhe shoqet/kët.

2. Tregoni ndonjë nga sekretet me partnerin
Të gjithë kan sekrete, por kur ndonjë prej tyre do të ndani me partnerin atëher ju ndani edhe posacërisht ndjenjë të përbashkët e të treguarës. Familja dhe shoqëria për disa sende nuk është patjetër të din.

3. Organizoni daljet e natës
Pa dallim se a bohet fjal për dalje vetëm për ju dy apo do të dilni në kafe me shoqërin, daljet janë shum të rëndësishme madje edhe nëse jeni në lidhje të gjatë me personin e njejtë.
 
4. Zbukuroni jetën dashurike
Nëse seksi në lidhjen tuaj bëhet monoton dhe ajo ju pengon provoni edhe atë pjesë ta "оrganizoni" dhe mundohuni që të praktikoni 2 her në javë. Ashtu mundeni ta shpëtoni lidhjen tuaj. Me vetë mendimin psh. nesër në mbrëmje do të keni seks, ditët tjera janë të mbushura me ndonjë lloj të paralojës.