Qka Eshtë Partneri

22/09/2009 06:20

Cka don te thot fjala "Partner" dhe si ta perfitoni ate

 

Ndoshta plotesim i kohes se lire apo kapje per dore apo ndoshta dhe puthje. Fjala partner fshehen shume nenkuptime. Para se gjithash duhet te fillohet me faktin qe duhet te ndjeheni te lumtur dhe te dashuruar. Ekzistojne shume gjera interesante mete cilat do ndjejne kenaqesi te dy palet. 
Mund te sherbeheni me imagjinate dashurie. Ktheni sharmin e lidhjes, ate sharm qe ka ekzistuar ne fillim te lidhjes. Nuk duhet te pushtohet partneri vetem ne fillim por edhe me pas duhet te luftoni per pushtimin e partnerit. Por si? Ekzistojne milion m]nyra per te. Gjitheka ekziston vetse ju duhet te perkujtoheni...

1. Dhuroni lule ( vlen per meshkujt). Dhurimi le te jete nga dashuria dhe e dhuruar me dashuri. Don te thote nuk duhet t’i thuani qe do i dhuroni lule, sepse nuk do jete befasi. Por si mos t’ju v]rej? Perderia ajo vjen kah ju fshehini lulet me duart tua mbas shpine. Putheni, dhurojani lulen dhe thoni “ Te dua”.

2. Pergatitni darke (vlen per meshkujt). Mund t] jete shume e thjeshte, por prapse prap kujdesuni per detajet, sepse sa do q te jete e thjeshte darka, disa detaje kane vlere te vecante. Bleni qiri dhe ndizeni, merrni nje gote t bukur jo te perditshme dhe mbusheni me ndonje pije ( vere, liker dhe ngjashem ne mvaresi se cka do hani). Shuani dritat dhe lereni te djeget qiriu. Leshoni pak muzike, te lehte dhe per dashuri.

3. Nese keni bazen apo jeni dikund  afer ujit, ateher] shfrytezoni fuqin] tuaj te filozofise se dashurise. Nese keni gitare atehere kendoni ndonje kenge tuajen.

4. Ftojeni partnerin tuaj ne shtepi te ju. Shtrati le te jet] perplot me fleta trendafili, lidhjani syte qe mos te sheh. Me pas zgjidhni syte dhe puthuni. Le te jete arsye per dicka romantike.

5. Derisa jeni ne kafic dhe ambienti eshte i thjeshte ( ka muzike te larte, aheng dhe tjeter) dhe nese gjendeni afer ndonje muri, ateher] shtyjeni partnerin lehte dhe me dashuri, kapjani duart dhe filloni ta puthni kah qafa dhe lehte kiceni kah veshet.

Dhe mbani mend: gjdoher beni dicka te ndryshme se askush nuk i don perseritjet